F-Secure Recension

carl November 9, 2012 0
F-Secure Recension
  • Prestanda
  • Funktioner
  • Hjälp och support
  • Testet enklast antivursprogram
  • Svensk support
  • Minimal prestandförlust, du märker knappt att du kör det

    

F-Secure Anti-Virus är bland de bästa antivirus programmen. Det är strömlinjeformat, snabbt och effektivt. Med avancerad teknik för skydd och ytterligare integrerade säkerhetsfunktioner, F-Secure skyddar mot virus, spionprogram, maskar och trojaner. F-Secure kan också lokalisera och eliminera rootkit. Detta antivirusprogram skyddar även mot virus som sprids via e-post, kakor eller malware som försöker infiltrera datorn registret.

När vi testat prestanda ligger F-Secure bland ledande programmen. F-Secure är också bland den handfull antivirusprogram som har vunnit en avancerad A + rating i AV jämförelsen. Virus Bulletin fann F-Secure i nivå med de flera av de bästa antivirusprogrammen.

Med F-Secure Anti-Virus är det okomplicerat att gå från start till skanningen. Installationsprogrammet tar automatiskt bort alla andra antivirusprogram du har installerat (eftersom de stör varandra). Programvaran är en ganska resurskrävande och skyddar utan att offra resurser.

Anti-Virus från F-Secure rymmer enkel navigering och gör det lätt att schemalägga specifika sökningar eller justera inställningar. Den huvudsakliga instrumentpanelen har snabb tillgång till det väsentliga (Scan, uppdatering, statistik) och är väldigt lätt att hantera. Merparten av tiden kommer du inte ens F-Secure öppet uppdateringar och skanning sker automatiskt. Det är lätt att förstå ikonen i nedre högra aktivitetsfältet, den hjälper dig att förstå säkerhetsstatusen. F-Secure använder ett skydd nätverk, DeepGuard 2,0, som samlar nya hot i molnet och skjuter ut uppdateringar till alla användarna.

F-Secure Anti-Virus använder heuristik, proaktivt skydd mot zero-hour hot som inte upptäcks av de nuvarande virussignaturer. Alla filer nås eller öppnas på datorn söks igenom av F-Secure vid åtkomst. Men du kan alltid göra en manuell genomsökning om du vill det istället. Om du vill skanna en specifik fil eller mapp, högerklickar du helt enkelt på den och skanna det direkt. F-Secure kan skanna komprimerade filer och filer på flyttbara enheter.

Du kan konfigurera programmet för att rengöra filerna (om möjligt) automatiskt, eller kommer de att placeras i karantän. Karantänen är där potentiellt farliga filer hålls där de inte kan orsaka skada tills du bestämmer vilken åtgärd (återställa, ta bort) att ta. Uppdateringar är planerade att som standard förnyas (om det behövs) varannan timme, helt automatiskt och i bakgrunden.

F-Secure Anti-Virus har ett antal användbara resurser som finns tillgängliga på nätet för ytterligare produktsupport. Du kan kontakta teknisk support 24/7 via telefon, e-post chatt. Online de har flera hjälpsystem artiklar och en kunskapsbas. Direkt i produkten hjälp är i form av en bruksanvisning.

Slutsats
F-Secure Anti-Virus är mycket antivirusprogram. Det levererar spetskompetens inom teknik och genomförande, F-Secure är en fast lösning. Komplett med proaktivt skydd, molnsäkerhet och enkel användbarhet, är F-Secure Anti-Virus en mycket övertygande mjukvara.

Leave A Response »